Laurent Garnier "Electrochoc"
Još u početku predstavljanja Lounge dijela ove stranice, pisao sam o jednoj od najboljih europskih izdavačkih kuća, francuskom Fcom, koga naprosto obožavam. Njen mastermind je svjetska DJ zvijezda Laurent Garnier, čovjek koji uskoro ponovo dolazi u Hrvatsku, ovaj puta predstaviti svoju biografiju.
Laurent Garnier osebujan je DJ, jedan od onih koji se ne ograničava stilom, već u svom setu šeta od housea, brakebeata, afričkih ritmova do tech housea i techa. To garantira dobar provod svima, bez obzira koji vam je vid elektronske glazbe uhu draži.
21. svibnja 2005. Garnier će promovirati "Electrochoc", svoju autobiografiju, prilikom čega će posjetiti Zagreb, a ujedno i nabaciti svirku u klubu The Best. Nalazite li se u Zagrebu u to vrijeme, znate što vam je raditi. U svakom slučaju, "Electrochoc" je must read svima, jer bez obzira na to koliko vas zanima elektronska glazba, biografiju čovjeka koji je tražeći inspiraciju za svoj rad, ali i DJ-irajući proputovao cijeli svijet, upoznao ljude, kulture i mjesta, vrijedi pročitati.
More info: www.pegla.com
18 Apr 2005 by DeeJay
0 comments

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\