DJ Jogarde online
Još se jedna zanimljiva web stranica pojavila na domaćem webu. Na adresi www.jogarde.com smjestila se stranica jednog od meni dražih domaćih DJ-a, Jogardea.
Moj prvi susret s njegovim radom dogodio se u vrijeme kada je Jogarde postao Stylish resident, dakle početkom Stylisha u Zagrebu, a dok sam ja bio samo jedan od stalnih gostiju tamo. Oduševio me od početka, jednim svojstvenim stilom u kojem kombinira elemente Jazz, Funk i Rare Grooves zvukova s houseom, uz nezaobilazni dodir Naked music zvukova, što uvijek rezultira cjelinom koja vas cijelo vrijeme drži na podiju. S vremenom je počeo svirati u meni dragom klubu Masters/Mama na Ravnicama, gdje je samo nastavio žariti i paliti. Sjećam se dana 8. i 9. svibnja sada već daleke 2003. godine. Četvrtak 08. donio je French Connected večer na Stylishu. Tada sam već bio dio te male ali kreativne ekipe i skoro pa živio za taj četvrtak i noć na podiju. Baš je na French Connectedu Jogarde bio fascinantan, a ja sam dobar dio večeri proveo pitajući se otkud vadi te Naked Music remixe smile.
Nastavak ludog provoda bio je u petak, 9. svibnja 2003., mjesto događanja Masters/Mama klub na Ravnicama. Deep session by Jogarde, latino/bossa by William Collins plus live nastup grupe New Balance. Treba li reći da se plesalo do jutra? I upravo je to ono što čini Jogardea fascinantnim DJ-om, kod njega se uvijek pleše do jutra.
I stoga svima preporuka ne samo da posjete www.jogarde.com , već i ubace stranicu u Bookmark , a isto tako i da bace pogled na raspored svirke Jogardea, jer je to iskustvo koje morate doživjeti. Isto tako, s nestrpljenjem očekujem i da nam Jogarde ponudi vlastite mixeve za download.

Biografija: (preuzeta sa Stylish Press sekcije)
DJ Jogarde rođen je 25.09.1977 godine u Stuttgartu. Prvu ploču kupuje sa dvanaest godina; bilo je riječ o jednom od izdanja Godfather Funka James Browna. Njegova će kolekcija ploča danas, pokazati u koliko širokom smjeru se kreću njegovi glazbeni interesi. Bilo da je riječ o nekom od Blue Note izdanja, ili Marvin Gayeu, svaka će se od ploča i više nego dobro uklopiti u Stylish kao takav. Naime, Jogarde se nalazio u samom srcu Europe, kada se počela razvijati breakdance scena, uz koju su išli graffiti, glazba, i ostali sadržaj, koji će jednog od naših residenta uvući u svijet glazbe. Prije svega, u njegovom se svijetu kao glavni motiv, provlači crnačka glazba, posebice Jazz, Funk, Rare Grooves, R'n'B, Electroboogie, i na kraju glazba s elementima housea zvuka. Svirati je počeo na Breakdance festivalima i Jamovima, prateći B-Boys i B-Girls; 1996. godine došao je u Zagreb na studij, gdje smo ga ovih dana i uspjeli "uhvatiti" za Stylish. Osim toga, svirao je sa Miss Jules, Paolom Barbatom, i po njemačkim klubovima. "Da mi gori kuća, prvo bi spašavao ploče", kaže Jogarde. Da je njegova kolekcija ploča, bilo čija, napravio bi isto.
Bookmark: www.jogarde.com
04 Sep 2005 by DeeJay
0 comments

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\