New and improved - www.djurman.com
Dobrodošli na new and improved www.djurman.com. Nakon što je stranica malo stajala, konačno je jasan razlog – novi redizajn i novi sadržaji, te opraštanje od nekih starijih stvari. To je postala već neka tradicija, svake godine u ovo vrijeme napravim redizajn i uvodim nešto novo. Tako ću i na kraju ove, druge godine, da je stranica na ovoj adresi.
Na prvi pogled je jasno da je redizajn radikalan. Prošla stranica bila je već naporna, prerazličita, previše svega i svačega. Ova verzija je standardizirana, dizaj je noviji, čini mi se da je sve više user friendly nego ranije.
Od promjena neke stvari odmah upadaju u oči – stranica će se bazirati na tekstovima koje sam objavljivao i koje objavljujem za pcchip, Moj Moby i Banku, te na tekstovima koje pišem u slobodno vrijeme, bez reda i rasporeda, kao način ispucavanja kreativne energije koje imam i previše smile.
Od novosti tu je i Travel Microsite, mali dio na kome tek trebam poraditi a koji će se baviti mojih putovanjima, kao i prezentiranjima nekih zanimljivih destinacija u svijetu. Taj će dio biti rađen u suradnji sa www.suslek.com. Još samo da odlučim na kojem će jeziku biti smile.
U trenutku dok ovo pišem dijeli me još samo usmeni dio jednog ispita od diplome da zauvijek završim priču zvani Pravni fakultet. Kako je faks (skoro) gotov, a s vremenom sam izgubio entuzijazam oko faksa i eventualnog rada na faksu, dio Kazneno pravo nestaje sa stranice. I inače statistike pokazuju da je taj dio odavno izgubio svoj primat na stranici, vrlo je mali broj posjetitelja koji na stranicu dolaze radi Kaznenog prava. Isto tako, nestao je i Guestbook i još neki non essential dijelovi stranice.
What else …. Ne znam ni sam. Stranica će i dalje rasti, u kojem smjeru ne znam ni sam. U svakom slučaju, materijala je puno, pa će (valjda) svaki posjetitelj naći nešto za sebe.
Keep reading. All and every feedback is welcome smile
18 Dec 2005 by DeeJay
3 comments

by Fran @ 29 Dec 2005 04:48 pm
Dobro.

by DC @ 07 Jan 2006 02:22 pm
Neprestano me zadivljujes svojom kreativnoscu. Keep up the good work, älskling wink

by JA @ 10 Jan 2006 12:55 am
smile

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\