Irska, bday, Dan Brown, ...
Update ove stranice nešto se prorijedio zadnjih dana. Razlog je velika količina posla koja je iza i ispred mene, ali i put u Irsku prošli tjedan. Uz izvrsne dojmove sa puta, proslavio sam i 28. rođendan, navukao se na novu knjigu Dana Browna i tako dalje. Malo novosti u Borjinom "brze i kratke" formatu.

*Iznenadno mi se prošli tjedan otvorila prilika da odem u Irsku, u Dublin, premda od grada nisam puno vidio. Naime, bio sam smješten u jednom country clubu oko 100 kilometara daleko od grada, ali fenomenalni ljudi koje sam upoznao tamo, kao i odličan event, su razlog da putu dam ocjenu izvrstan. Dublin sam nešto malo vidio iz autobusa, i iskreno, nije me se nešto posebno dojmio. Možda bi stvari bile drukčije da sam imao priliku u miru prošetati gradom. Drugi put. Osim s odličnim dojmovima, iz Irske se vraćam i sa službenim "Irish Whiskey Taster" certifikatom smile.

*U Dublin sam letio Lufthansom, kompanijom koja sve više propada u mojim očima. Avioni im konstantno kasne, a hrana i usluga u njima loša. Za sada na listi još uvijek vode Poljaci, LOT mi je do sada ostavio najbolja iskustva. A nisu loši ni Hrvati, baš naprotiv, Croatia Airlines je izuzetno profesionalna kompanija, unatoč dugovima, malom broja aviona i malim aerodromima.

*U Frankfurtu sam, na aerodromu, kupio knjigu Dana Browna (džepno izdanje na engleskom), "Digital Fortress", odličan tzv. techno triller na koji sam se navukao. Inače mi je taj žanr fantastičan, ali je kvalitetnih knjiga premalo. Preporučam prvu techno triller knjigu koju sam ikada pročitao, Watch Me, iz pera AJ Holt.
Žalosno ali istinito, "Da Vinchi kod" još nisam čitao.

*Zapravo je prava šteta što kod nas nema tih džepnih knjiga više za kupiti, osim u Algoritmu. Vani ih možete naći na svim većim autobusnim i željezničkim kolodvorima, kao i na aerodromima, a cijene od 7 do 11 eura i nisu prevelike za ubiti par sati uz kvalitetno štivo.

*Proslavio sam u subotu i 28. rođendan, sada sam malo stariji i iskusniji i (valjda) pametniji.

*Kroz tjedan me čeka dosta posla, završavamo novi broj Mobyja, pišem i tekstove za chip, pa će update biti sporiji. U isto vrijeme, slažem novi CMS, tako da bi uskoro napokon mogao uvesti i RSS. Već me sram što ga još nemam.
08 May 2006 by DeeJay
0 comments

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\