20 for 7 – Definite Something EP
Blacksoul Music sam na ovim stranicama spominjao nekoliko puta. Iza ove produkcijske kuće stoji artist formally known as Badass, jedan od najboljih domaćih DJ-a i producenata, a koji je bogatiji za novo izdanje u svom katalogu – 20 for 7 – Definite Something EP, sa remiksevima koje potpisiju Rocco, Pablo J. te hrvatski producenti Tom&Grade i Blacksoul.

20 for 7 su autorski live bend i produkcijski tim koji dolazi iz daleke Australije, a do sada se mogu pohvaliti sa vrlo uspješnim izdanjima na poznatim svjetskim izdavačkim kućama house glazbe poput Chocoflash (Francuska), Global Underground (Velika Britanija), Soma (Velika Britanija), te Lazy Days u vlasništvu Freda Everythinga, velikana house glazbe iz Kanade.

Kako bi izdanje bilo zanimljivo i najgorljivijim štovateljima house zvuka, u paketu se moraju nalaziti i dobri remiksevi originalnog uratka, a na ovom, drugom izdanju za Blacksoul Music remikseve potpisuju imena koja su dio vrha svjetske house produkcije - Rocco (Rodamaal), poznat po svojim izdanjima na etiketi Buzzin Fly (u vlasništvu frontmana grupe Everything But The Girl), te Pablo J. producent koji je već svojim prvi izdanjem na američkoj etiketi OAE postigao zapažen uspjeh.Obzirom da se radi o hrvatskoj etiketi bilo je logično da remikseve naprave i Tom&Grade, DJ i producentski dvojac koji ulaze u sam vrh hrvatske house produkcije, te osnivač i vlasnik kuće, Tomislav Pasanec, umjetničkim imenom Blacksoul. 

Izdanje možete preslušati, ali i kupiti na ovom linku.

U prva četiri dana prodaje singl se popeo na deseto mjestu po broju prodanih primjeraka.

hr.digg|prijavi
31 Oct 2006 by DeeJay
0 comments

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\