Povijest elektronske glazbe
Statistike kažu da mnogi od Vas do moje stranice dolaze pretragom ključnih riječi "elektronska glazba". Upravo je to bio naziv teme broja koju smo obradili u pc chipu za listopad, a u sklopu koje sam napisao i tekst o povijesti elektronske glazbe, kao mali pogled u prošlost, da se podsjetimo kako je bilo, modernim glazbenim rječnikom rečeno, back in the days.
06 Nov 2006 by DeeJay

20 for 7 – Definite Something EP
Blacksoul Music sam na ovim stranicama spominjao nekoliko puta. Iza ove produkcijske kuće stoji artist formally known as Badass, jedan od najboljih domaćih DJ-a i producenata, a koji je bogatiji za novo izdanje u svom katalogu – 20 for 7 – Definite Something EP, sa remiksevima koje potpisiju Rocco, Pablo J. te hrvatski producenti Tom&Grade i Blacksoul.
31 Oct 2006 by DeeJay

Besplatni house mixevi za download
Moja konstantna potraga za zanimljiv stranicama sa kojih možete besplatno i legalno downloadati glazbu dovela me do stranice DJ-a Jeremy Jivea, kojem dajem preporuku za download mjeseca.
12 Feb 2006 by DeeJay

DJ Jogarde online
Još se jedna zanimljiva web stranica pojavila na domaćem webu. Na adresi www.jogarde.com smjestila se stranica jednog od meni dražih domaćih DJ-a, Jogardea.
04 Sep 2005 by DeeJay

Blacksoul And DJ Time 2005
Blacksoul music i DJ Time , imena koja ljubiteljima house glazbe ne treba posebno predstavljati, donose novosti i iznenađenja na svojim online odredištima.
13 Aug 2005 by DeeJay

New And Improved: DJ TIME
Premda je DJ Time emisija koja nosi posebno mjesto u mom srcu, ali i biografiji, odavno je pod palicom mog najboljeg prijatelja, DJ Mladena ili Mlaadeena. Kako je emisija evoluirala, tako je i prateća web stranica, pa je preselila na www.dj-time.org i osvanila u novom dizajnu.
19 May 2005 by DeeJay

Laurent Garnier "Electrochoc"
Još u početku predstavljanja Lounge dijela ove stranice, pisao sam o jednoj od najboljih europskih izdavačkih kuća, francuskom Fcom, koga naprosto obožavam. Njen mastermind je svjetska DJ zvijezda Laurent Garnier, čovjek koji uskoro ponovo dolazi u Hrvatsku, ovaj puta predstaviti svoju biografiju.
18 Apr 2005 by DeeJay

Francuzi protiv glazbene industrije
Francuski glazbenici, intelektualci i političari žestoko su se obrušili na, kako kažu, «represivnu borbu glazbene industrije protiv ljudi koji ilegalno preko Interneta skidaju glazbu». Uz detalje te priče, nudim i nešto osobnih razmišljanja smile
11 Feb 2005 by DeeJay

<< Previous 1 2 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\