IDEA: Najbolje dizajnirani uređaji
Sedmu godinu za redom održan je izbor za IDEA, Industrial Design Excellence Awards ili nagrade za industrijski dizajn, najprestižnije strukovne nagrade u svijetu dizajna.
22 Nov 2007 by DeeJay

2006: Sve po starom
Ponavljamo se kao papige, ali stvari se u svijetu gadgeta nisu promijenile ni u godini koja nas je napustila. Glavnu ulogu i dalje igra dizajn, koji je tijekom 2006. godine bio važniji od inovacija.
28 Jun 2007 by DeeJay

Mobilna remek djela
Mobitel više nije samo prijenosni telefon, već i uređaj kojim izražavamo sebe. Više nije bitno da se s njim samo razgovara, već mora dobro i izgledati. Proizvođači mobitela su to odavno shvatili.
12 Apr 2007 by DeeJay

Design Partners: Od ideje do proizvoda
Posjet studiju Design Partnersa, irske dizajnerske tvrtke poznate po radovima za Logitech i Palm, bio je idealna prilika da se uvjerimo kako u dizajnerskom smislu nastaje jedan gadget
25 Oct 2006 by DeeJay

Ekološke jurilice
Kako procjene stručnjaka govore da imamo nafte za još manje od stotinjak godina, automobilska industrija istražuje automobile sa alternativnim pogonom, koje osim ekološke osvještenosti krasi i izvrstan dizajn
05 Sep 2006 by DeeJay

Putovanja u velikom stilu
Premda je jako malo ljudi koji ne uživaju u putovanjima, velike prijevozničke tvrtke i proizvođači brodova, vlakova i aviona, u suradnji sa poznatim dizajnerima, nude svojim putnicima novu dozu elegancije, luksuza i udobnosti.
02 May 2006 by DeeJay

Electrolux DesignLab 2005: Kućanski uređaji budućnosti
Poznati proizvođač kućanskih uređaja Electrolux i online magazin Designboom nedavno su predstavili pobjednike trećeg dizajnerskog natječaja na temu kućanskih uređaja budućnosti.
19 Apr 2006 by DeeJay

Luksuzna zabava svuda
Trend integriranja zabave u svaku prostoriju doma polako se širi i na prijevozna sredstava. Kupaonice danas postaju kina a kombiji zabavni centri na četiri kotača.
23 Mar 2006 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\