Zelenom tehnologijom do zelenih novčanica
Ekologija je jedna od grana gospodarstva koju očekuje fantastična budućnost. U njoj će posebno mjesto zauzeti takozvane zelene tehnologije koje pozitivno djeluju na smanjenje globalnog zatopljenja. Zelene poslovne prilike otvaraju se i u Hrvatskoj.
23 Apr 2008 by DeeJay

Ja robot…ili možda android?
Sve veći broj andorida i robota koji se gotovo svaki dan predstavljaju u svijetu oduševljavaju sve, pa jedva čekamo kad će biti sastavni dio svakog doma. A dok se to ne dogodi, prisjetimo se malo povijesti, sadašnjosti ali i budućnosti robotike i humanoidne robotike.
24 Jan 2008 by DeeJay

Stolni DVD snimači – nasljednici VCR-a
Otkako su DVD-i zamijenili video kazete, bilo je pitanje vremena kada će se pojaviti i zamjena za video rekordere. Novi hit na tržištu potrošačke elektronike su stolni DVD snimači.
17 Apr 2007 by DeeJay

Nove generacije televizija
Budućnost televizije je fantastična – digitalna zemaljska, mobilna, kabelska i IP televizija promijenit će način na koji doživljavamo televiziju. Sve ove tehnologije dostupne su u Hrvatskoj, pa donosimo kratki uvod u njih.
02 Mar 2007 by DeeJay

Neonode N2
Apple iPhone, LG Prada i svi slični telefoni samo koriste dobra iskustva i ideje Neonodea! Tako je, pomalo provokativno, a neki će reći i umišljeno, švedski Neonode najavio izlazak svog modela N2. Međutim, svi koji poznaju povijest ove tvrtke i njihove starije modele, N1 i N1m, složit će se da ta tvrdnja nije daleko od istine.
27 Feb 2007 by DeeJay

IP televizija: Sljedeća generacija televizije
Prošlo je nešto više od dva mjeseca otkako je, pojavom MaxTV-a, domaće tržište širokopojasnog Interneta postalo bogatije za novu, napredniju uslugu IP televizije. Uskoro će je predstaviti i alternativni operateri, što će donijeti nove benefite za korisnike.
22 Jan 2007 by DeeJay

Prvi dojmovi: Philips HDD6320
Izgled, kvaliteta zvuka i kapacitet od 30 GB glavni su aduti ovog MP3 playera, dok pregledavanje fotografija nećete previše koristiti radi premalog ekrana.
12 Jan 2007 by DeeJay

Digitalni i bežični lifestyle
Sajam potrošačke elektronike IFA u Berlinu samo je potvrdio ključne trendove na tržištu potrošačke elektronike. Njime dominiraju bežični proizvodi, a sve je veći i broj kanala za distribuciju zabavnih sadržaja (sateliti, kabeli, telefoni, broadband), dok kućanstva prelaze na digitalne tehnologije.
13 Dec 2006 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike future.tech, pisane 2005. i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\