Prvi dojmovi: Philips HDD6320
Izgled, kvaliteta zvuka i kapacitet od 30 GB glavni su aduti ovog MP3 playera, dok pregledavanje fotografija nećete previše koristiti radi premalog ekrana.

Philipsov MP3 player nemaštovitog imena HDD6320, inače najjači player iz GoGear serije, uređaj je koji će definitivno privući pažnju na prvi pogled. Kombinacija crne i srebrne boje kućišta zaista je atraktivna, a kada se tome dodaju plavo osvjetljenje tipki, koje zapravo nisu klasične tipke već se uređajem upravlja dodirom po površini playera (senzorski touchpad), imate dojam kao da se radi o gadgetu iz Zvjezdanih staza. Fasciniranost izgledom još je veća kada koristite glavnu navigacijsku tipku, pa kako pomičete prst gore ili dole, prati ga plavi trag osvjetljenja tipke, pa ćete se često naći da se igrate tom tipkom jednostavno zato jer izgleda cool.
Pogledate li nakon samog uređaja njegovu kutiju ili uputstva, činit će se još boljim, jer su mu karakteristike više nego pristojne. Kapacitet memorije 30 GB, mogućnost pregledavanja fotografija, diktafon, skinovi ekrana…zaista moćno zvuče. Međutim, u praksi ćete dobiti sasvim prosječan MP3 player, koji će vas (na stranu izgled) prije svega osvojiti kvalitetom zvuka. To uključuje i korištenje priloženih slušalica, a stavite li koje kvalitetnije, dojam je još bolji. Cijenit ćete i jednostavno i intuitivno korisničko sučelje, kao i ergonomiju, jer je ovim uređajem jednostavno upravljati i jednom rukom. Na bočnim stranicama uređaja su tipke Hold te za pojačavanje i stišavanje zvuka, koje ćete također jednostavno koristiti jednom rukom. Međutim, ovaj player je, pogotovo ako ga usporedite s konkurencijom, ipak predebeo i imate dojam da je pomalo nezgrapan, kao da je na tržište došao godinu dana prekasno.
Po svojim ostalim karakteristikama, ali i performansama, zaista i djeluje tako. Prije svega, ne prikazuje video isječke, poput iPod Videa, koji mu je direktna konkurencija. Mogućnost prikazivanja fotografija nam se sviđa, ali je potpuno nepraktična, s obzirom na veličinu, bolje rečeno nedostatak veličine ekrana. U odnosu na cijeli uređaj, ekran je zaista premali i to će mnoge kupce razočarati. Uz izgled, glavni adut Philipsa HDD6320 je pristojan kapacitet od 30 GB.

INFOBOX

Philips HDD6320
MP3 player

PLUS: izgled, kvaliteta zvuka, kapacitet memorije
MINUS: Premali ekran, djeluje zastarjelo u odnosu na direktnu konkurenciju

Specifikacije: Tvrdi disk 30GB (HDD), buffer memorija 64 MB, LDD ekran u boji, 8 linija teksta, reprodukcija MP3, WAV, WMA formata, preglednik fotografija (JPEG), slide show s zvukom, USB 2.0, 830mAh LI-Ion punjiva baterija

Karakteristike: 7
Performanse: 6
Ukupna ocjena: 6
12 Jan 2007 by DeeJay
0 comments

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike future.tech, pisane 2005. i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\