Neonode N2
Apple iPhone, LG Prada i svi slični telefoni samo koriste dobra iskustva i ideje Neonodea! Tako je, pomalo provokativno, a neki će reći i umišljeno, švedski Neonode najavio izlazak svog modela N2.
Svi koji poznaju povijest ove tvrtke i njihove starije modele, N1 i N1m, složit će se da ta tvrdnja nije daleko od istine.
Naime, Neonode je prvi predstavio atraktivne multimedijalne mobitele kojima se upravlja dodirivanjem ekrana. Za razliku od takozvanih touch screen uređaja, na kojima je ekran osjetljiv na dodir, Neonodovi uređaji imaju patentirani optičku  matricu iznad ekrana koja registrira dodire i pokrete. Sam ekran na modelu N2 je dijagonale dva inča i razlučivosti 176x220 piksela s prikazom 262 tisuće boja.
Kao i prethodnici, N2 je moćan multimedijalni uređaj. Krasi ga kamera od dva megapiksela, ima podršku za miniSD memorijske kartice, MP3 player, video player, ugrađeni FM radio, ali i program za snimanje pjesama s Internet radija za kasnije slušanje.
Neonode N2 pogoni patentirani operativni sustav Neno, kompatibilan s Windowsima, pa kalendar, adresar i kontakte možete sinkronizirati preko ActiveSynca.
Neonode N2 je kvalitetan i odlično dizajnira uređaj. Kućište ima dimenzije 77x47x15mm, dok je masa svega 70 grama, a memorijska kartica, USB kabel, slušalice i futrola dolaze u pakiranju.
Na tržištu se očekuje na proljeće. Moći će se kupiti online, a cijena će mu biti oko 300 do 400 eura, ovisi o kapacitetu memorijske kartice.
 
27 Feb 2007 by DeeJay
2 comments

by ERIK @ 06 Jan 2008 09:06 pm
pozdrav,
ozbiljno sam zainteresiran za gore navedeni mob.dali Vam je poznato kako doci do njega i kako stojimo sa servisom???
hvala

by DJurman @ 07 Jan 2008 09:47 am
Servisa nema, ne u HR, osim ako nisu potpisali neki ugovor, sve info su na njihovoj web stranici.

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike future.tech, pisane 2005. i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\