Fotomobiteli: Mobilno fotografiranje na testu
Prema predviđanjima, Svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj i ljeto 2006. trebali su biti dva najfotografiranija perioda u povijesti. Predviđanja su se ostvarila, a preko 15 milijuna fotografija napravljenih u ta dva mjeseca bilo je snimljeno mobitelima. Kako mobilno fotografiranje postaje sve popularnije, testirali smo 12 uređaja različitih tipova kamera, kako bi se uvjerili od kojih proizvođača i tipova kamera možete očekivati najbolje fotografije po danu, ali i po noći, odnosno u svijetlim i zamračenim prostorima.
18 Oct 2006 by DeeJay

Metronet: Mreža sljedeće generacije
U samo godinu dana tvrtka Metronet izgradila je vlastitu modernu mrežu kao temelj za pružanje potpuno novog niza usluga za poslovne korisnike. Posjetili smo Metronet kako bi saznali što ta moderna mreža znači za korisnike, kako će promijeniti i unaprijediti njihovo poslovanje, te kada će u njoj moći uživati i rezidencijalni korisnici
05 Oct 2006 by DeeJay

Optima telekom: Uskoro Optimin broadband
Alternativni operater Optima Telekom slavi dvije obljetnice - godinu dana komercijalnog rada i stotisućitog korisnika. Stoga smo ih posjetili da vidimo što su sve napravili u godinu dana poslovanja te, još važnije, što će tek napraviti
22 Sep 2006 by DeeJay

Saša Pekeč: Moramo vratiti suverenitet nad telekom infrastrukturom
Profesor doktor Saša Pekeč, profesor na poslovnoj školi američkog sveučilišta Duke idealan je sugovornik da objektivno objasni sve probleme regulacije telekom tržišta u Hrvatskoj. Što je sve krivo napravljeno, što se može popraviti, koja je uloga regulatora ali i države u regulaciji telekomunikacija pročitat ćete u ovom intervjuu.
16 Sep 2006 by DeeJay

Motorola L7, L2 i H700
Motorola nastavlja sa prezentiranje ultratankih mobitela i kvalitetnih Bluetooth slušalica. Imao sam priliku testirati SLVR L7v, koji je najlakše  opisati kao V3 u candybar kućištu, kao i L2, jednostavan i atraktivan telefon namijenjen nepretencioznim korisnicima koji vole razgovarati i pisati poruke, te Bluetooth slušalicu H700, koju krasi nekonvancionalan, ali atraktivan izgled i odličan zvuk pri razgovoru.
11 Sep 2006 by DeeJay

Sony Ericsson K800i
Nasljednik popularnog modela K750 je 3G telefon s fotoaparatom od čak 3,2 megapiksela, koji će vas oduševiti multimedijalnim i poslovnim mogućnostima. Izvrstan dojam ipak kvari pomalo nesretno riješena ergonomija, što će zahtijevati period privikavanja. Međutim K800 toga je vrijedan
30 Aug 2006 by DeeJay

Liberalizacija – ključ boljitka Hrvatske
Richard Harris, bivši zaposlenik Europske komisije, voditelj je tima potpore Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije, koji je sponzoriran od Europske unije. Kao nezavisni stručnjak, Richard Harris je idealna osoba da nam objasni neke specifičnosti liberalizacije tržišta u Europi i Hrvatskoj.
16 Jun 2006 by DeeJay

Nokia 3250
Nokia 3250 kombinacija je pametnog i glazbenog telefona, idealan za mlađe poslovne ljude, premda je lako pretpostaviti da će privući sve tipove korisnika. Uz mnoge prednosti i poneku manu, predviđamo mu odličan uspjeh na našem tržištu.
28 May 2006 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next >>

Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike moby.telekom, pisane 2005. i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\