Panasonic SA6
Panasonicov model SA6 brat je blizanac na tržištu već neko vrijem dostupnog i popularnog modela VS3. Dok je VS3 telefon iz fashion klase, SA6 je njegova sportska, pomalo off road verzija, jednakih karakteristika. To znači izvrstan ekran (16 milijuna boja), izvrsna tipkovnica, odlične karakteristike u razgovoru, 1,3 MP kamera ali i slab izbor aplikacija.
08 Feb 2006 by DeeJay

MVNO – Virtualni operateri
U zemljama sa razvijenom mobilnom telefonijom tržišnu utakmicu predvode takozvani virtualni operateri, koji nemaju vlastitu infrastrukturu, već je iznajmljuju. Istražili smo koja je tajna njihovog uspjeha, prednosti i mane te kakve su perspektive virtualnih operatera u Hrvatskoj.
17 Dec 2005 by DeeJay

Dialeri – saga se nastavlja
Problem dialera i visokih telefonskih računa ponavlja iz mjeseca u mjesec, ali bi tome uskoro mogao doći kraj. T-HT radi na nizu pravnih i tehničkih mjera koje bi opasnost od dialera trebale smanjiti, a korisnike će obradovati i vijest da će uskoro moći provjeriti i stanje svog računa na Internetu.
17 Dec 2005 by DeeJay

Komercijalni WiMAX od ljeta 2006. godine
Krajem studenog dodijeljene su koncesije za WiMAX, bežičnu tehnologiju koja omogućava širokopojasni pristup Internetu neovisno o infrastrukture T-Coma. Ukratko smo istražili što će WiMAX donijeti korisnicima te što im koncesionari namjeravaju ponuditi.
17 Dec 2005 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next >>

Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike moby.telekom, pisane 2005. i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\