Dolazi vrijeme mobilnih filmova
Osim sadržaja kojeg kreiraju korisnici, godinu ispred nas obilježit će i multimedijalni sadržaj. Uz već poznate igre i aplikacije, najveću pozornost privući će filmovi snimljeni mobitelom.
20 Nov 2007 by DeeJay

2006. u Hrvatskoj: Godina padova i pokojeg uspona
Nikad nije kasno za prisjetiti se kakva je godina bila iza nas, pogotovo na tržištu elektroničkih komunikacija. Možda izgleda da je ovaj pregled zakasnio, ali nije. Jer upravo je ljeto razdoblje do kojeg su alternativni operateri najavljivali da moraju pokrenuti posao, pa da malo usporedite ono što je bilo lani s onim što imamo danas. Zaključak: Prošle je godina  na domaćem tržištu elektroničkih komunikacija ipak donijela više loših nego dobrih stvari. Čini se da svaki korak naprijed prate dva koraka unatrag.
28 Jun 2007 by DeeJay

Nastavak pozitivnih trendova
Nakon što je 2005. godinu obilježio oporavak tržišta nakon izlaska iz redesije godinu ranije, 2006. godinu obilježili su pozitivni trendovi i pojava, ali i populariziranje novih i naprednih tehnologija i usluga, poput MobileTV i IP televizije
25 Jun 2007 by DeeJay

Sony Ericsson W710i/Z710i
Dva gotovo identična mobitela, od kojih je model W710i prvi punokrvni sportski Walkman telefon, ali i uređaj koji je do sada prošao vjerojatno najopširnije i najekstremnije testiranje, nakon kojeg je zaslužio visoke ocjene.
13 Jun 2007 by DeeJay

Vrijeme korisničkog sadržaja
Kako se početkom svake godine gleda naprijed, tako smo i mi odlučili pogledati malo u budućnost i pokušati dati odgovor ili barem dio odgovora na pitanje kakva je budućnost mobitela.
06 Jun 2007 by DeeJay

Telecom Arena : Koliko tržišta ima Hrvatska?
Treću po redu konferenciju Telecom Arena, koja tradicionalno prati novosti i događanja na domaćem, regionalnom i globalnom tržištu, obilježila su predavanja na temu razvoja usluga u fiksnim i mobilnim širokopojasnim mrežama, ali i novo saznanje da političari s jedne te operateri i korisnici s druge strane žive u različitim svjetovima i na različitim domaćim tržištima elektroničkih komunikacija.
21 May 2007 by DeeJay

Marie-Helene Magenschab, Vipnet: Godina inovacija i novih usluga
Protekla, 2006. godina, za Vipnet je bila najuspješnija do sada. Nizom novih i inovativnih usluga Vipnet je izašao iz okvira "običnog" mobilnog operatera, što je bio odličan povod za razgovor s Marie-Helene Magenschab, predsjednicom Uprave Vipneta.
25 Apr 2007 by DeeJay

Ključna godina za domaće tržište
Godina koja dolazi bit će, što se primjene informacijsko komunikacijskih tehnologija u Hrvatskoj tiče, ključna. Obilježit će prije svega uvođenje novih, naprednih usluga temeljenih na širokopojasnom Internetu te liberalizacija tržišta.
10 Apr 2007 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next >>

Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike moby.telekom, pisane 2005. i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\