Broadband u obrazovanju
Informacijsko-komunikacijske tehnologije, pogotovo širokopojasni Internet, ključan su element u postizanju društva znanja. Istražili smo stoga kakvo je stanje u školstvu i na fakultetima što se tiče korištenja, ali posebno i popusta za korištenje broadbanda.
19 Jun 2008 by DeeJay

Do posla preko društvene mreže
Facebook, LinkedIn, Xing i ostale društvene mreže nisu samo internetski fenomen današnjice, već i izvrstan način za korisnike da dođu do novog posla, odnosno za poslodavce da na tržištu rada nađu upravo onog profesionalca koji im treba. U Europi se sve više osoba zapošljava upravo preko društvenih mreža, dok je u Hrvatskoj taj trend tek u povojima.
07 Feb 2008 by DeeJay

Strategija informatizacije Hrvatske: 7 dugih godina ...
Prošlo je sedam, gotovo i osam godina otkako je inicijativnom predsjednika Mesića donesena Strategija informatizacije Hrvatske. Analizirali smo što je predlagao taj, za to vrijeme napredan dokument, te što je do sada napravljeno u ispunjavanju te strategije. Rezultati su, nažalost, očekivano tragični.
31 Jan 2008 by DeeJay

Poslovni blogovi
Kada smo još 2002. godine na stranicama Banke, prvi u Hrvatskoj, detaljno predstavili blogove, koji su tada bili novi fenomen na internetskoj sceni, teško je bilo zamisliti da će nekoliko godina kasnije biti ravnopravni tradicionalnim i mainstream medijima kao izvor informacija. Među njima je i sve više poslovnih blogova.
08 Jan 2008 by DeeJay

Kako se raspoređuje 15 milijuna kuna na Internetu
U Hrvatsku je nužno uvesti standarde mjerenja posjećenosti internetskih stranica te ih metodološki doraditi.
25 Oct 2007 by DeeJay

Ciljani marketing i zarada pomoću Googlea
Hrvatska je jedna od malog broja zemalja u kojima su danas dostupni Google servisi AdSense i AdWords, namijenjeni vlasnicima web stranica koji žele zaraditi reklamiranjem ili tvrtkama koje se žele jednostavno i ciljano reklamirati na Googleu.
25 Jun 2007 by DeeJay

Komunikacija putem Interneta: Tekstom, glasom i slikom
Instant messaging, glasovna komunikacija preko Interneta, VoIP i videorazgovori samo su neki od naprednih, ali i zaraznih načina komunikacije preko Interneta. Predstavljamo neke od najpopularnijih programa te namjene .
15 May 2007 by DeeJay

Web poslovanje sljedeće generacije
Pojam Web 2.0, o kojem se toliko priča u zadnje vrijeme, nije sasvim jasan korisnicima Interneta, premda je veliki broj stranica koje vjerojatno svaki dan posjećujete upravo Web 2.0 projekt. Svjetski trend pojavljuje se i u Hrvatskoj i otvara nove poslovne mogućnosti.
05 Feb 2007 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike Internet, pisane 2005. i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\