I blogere zabranjuju, zar ne?
U ponedjeljak, 19. studenog, na HRT-u je trebao biti emitiran promotivni spot projekta Pollitika.com. Međutim, tog je dana marketing odbio pustiti reklamu u program, prebacio lopticu na etičko povjerenstvo HRT-a, a ovo je pak odbilo emitirati spot. Zašto? Valjda samo oni znaju.
Meni se čini zato jer je poruka spota preopasna. Poziva vas da mislite svojom glavom. Više na Pollitika.com .


21 Nov 2007 by DeeJay

ICT novinar godine
Nakon dužeg odmora, vratio sam se u Zagreb i odmah upao u hrpu poslova. Puno se toga promijenilo u zadnje vrijeme, o čemu ću više pisati ovih dana. Među stvarima na koje sam posebno ponosan u zadnje vrijeme je i nagrada Božo Težak za ICT novinara godine u izboru Zbora informatičkih novinara i Hrvatskog novinarskog društva.  
24 Sep 2007 by DeeJay

GO
Nakon naporne godine, vrijeme je za odmor. Ovaj put sam potpuno offline, odmaram se i od Interneta i kompjutera. Stoga slijedi i mjesec dana bez updatea.
Dobro se provodite preko ljeta, see you u rujnu!

03 Aug 2007 by DeeJay

Jeremyja Rifkin: Doba pristupa
Doba pristupa Jeremyja Rifkina analizira i predviđa dramatične i obimne promjene koje se javljaju u zbog promjene tržišne u mrežnu ekonomiju i tjera vas na daljnje čitanje iz poglavlja u poglavlje.
05 Apr 2007 by DeeJay

Politika: što nam čine i što mi možemo učiniti
Svjetlo weba ugledao je projekt Pollitika.com, prvi domaći grupni tematski blog koji se bavi, pogađate, politikom. Osnovna ideja je da je predizborna kampanja previše ozbiljna stvar da bi je prepustili političarima, također ovo je prvi koordinirani pokušaj mobiliziranja Internet korisnika za ove svima vrlo važne teme, stoji u "proglasu" na stranicama Pollitika.com. Slijedi nekoliko misli o projektu i zašto ga podržavam.
23 Oct 2006 by DeeJay

Back in business
Nakon odmora, evo me nazad u Zagrebu. Tu sam zapravo već neko vrijeme, ali nisam radio update jer sam sređivao CMS.
Novosti su vidljive na prvi pogled, konačno imam RSS, a od ostalih stvari sam dodao obaveznu registraciju za komentiranje tekstova, kao prvi način borbe protiv spama.
Kroz sljedećih tjedan-dva ću dovršiti redizajn na svim stranicama, a uskoro će i updatei biti redovitiji, so feel free to stop by soon.
22 Aug 2006 by DeeJay

Ljeto 2006.
Nakon zaista naporne godine, konačno ljeto i malo odmora. Stoga, jedno vrijeme neće biti updatea, ali nadoknadit ću to kada se vratim s ljeta, jer materijala imam zaista puno.
Nadam se da ću onda napokon srediti i novi CMS, koji će omogućiti RSS feed, ali i bolje blokirati spamere koji mi zagađuju stranicu u komentarima, pa dok to ne sredim i dok me nema da ih ručno brišem, ignorirajte ih.
Ugodno ljeto svima!
16 Jul 2006 by DeeJay

O svemu i svačemu
Uvođenje novog CMS-a, bez da ugrozim postojeće materijale na stranici pokazalo se malo kompliciranim za laika poput mene, ali i dalje radim na tome. Svašta se lately događa sa mnom i oko mene, pa evo malo detalja.
18 May 2006 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\