Pinklec na rame, put po noge
U svakom od nas, bili svjesni ili ne, leži pravi mali globtrotter, spreman na istraživanje novih gradova i zemalja te upoznavanje novih kultura i ljudi. Protivno općem mišljenju, za to vam ne treba dobitak na Lotu.
17 Jun 2008 by DeeJay

Javne usluge na Internetu: Vodeći u regiji, daleko od Europe
Do kraja 2006. godine u Hrvatskoj je građanima na Internetu bilo dostupno nešto više od 46 posto javnih usluga, a poslovnim subjektima više od 60 posto javnih usluga. Rezultati pokazuju napredak, premda u praksi stvari i nisu tako sjajne.
29 May 2008 by DeeJay

Male tvrtke s velikim potrebama
Sve veći broj manjih i srednjih tvrtki u Hrvatskoj shvaća kompetitivne prednosti ulaganja u moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije. Zahvaljujući nizu tvrtki koje u Hrvatskoj te proizvode i usluge nude, SMB segmentu su na raspolaganju rješenja koja su visoko kvalitetna, ali i prilagođena specifičnim potrebama našeg tržišta.  
21 May 2008 by DeeJay

ZEM: Tapkanje u mraku
Donošenjem izmjena i dopuna Zakona o elektroničkim medijima dobili smo i novi nastavak tragikomedije zvane regulativa istih. Unatoč nekim zamjetnim poboljšanjima zakona, ne možemo se oteti dojmu da je zakonodavac još jednom, kako se ono govorilo u bivšoj državi, "promašio ceo fudbal"! Jer Internet se opet ne spominje niti jednom, neke od odredbi su toliko opće da nema načina da obuhvate konkretne slučajeve, a neke su pak samo nevjerojatno neinteligentne, da ne upotrijebimo težu riječ.
11 Jan 2008 by DeeJay

Voda naša svagdašnja
Blagodati zdrave i pitke vode u kojoj uživamo u Hrvatskoj mnogi uzimaju zdravo za gotovo. Promislite malo o tome, s obzirom na to da će se sljedeći veliki ratovi voditi upravo radi vode!
05 Dec 2007 by DeeJay

Hrvatska na ekološkom putu
Svoju ulogu u globalnom nastojanju većine inteligentnih zemalja da se smanji globalno zatopljenje morat će odigrati i Hrvatska. Startna pozicija nam izgleda dobro, sad je na nama da je iskoristimo!
29 Nov 2007 by DeeJay

Žene iza turskih medija
Unatoč nizu prepreka koje se navode za ulazak Turske u Europsku uniju, nepobitna je činjenica da se ta zemlja mijenja. Neupućenima će tako zvučati čudna činjenica da u muslimanskoj zemlji medijsku scenu vode žene.
01 Nov 2007 by DeeJay

Veća zaštita ICT potrošača
Novi Zakon o zaštiti potrošača donosi niz novosti koje će potrošači pozdraviti, a mi smo, analizirajući Zakon, primijetili četiri grupe odredbi koje bi mogle i morale popraviti vaš položaj kao potrošača na ICT tržištu
24 Oct 2007 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike Razno, pisane 2005. godine i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\