Dell Axim X51v
Kvalitetan procesor, memorija, grafika i povezivost čine Dellov Axim X51v odličnim poslovnim partnerom, ali i multimedijalnom igračkom.
20 Dec 2006 by DeeJay

Društvo znanja
Među pojmovima koji se u našim medijima najčešće pojavljuju i koje naši vrli političari najčešće koriste gotovo svakodnevno ćete čuti društvo i gospodarstvo znanja. Ovi koncepti koje je Europska unija označila ključnima za svoj razvoj u Hrvatskoj su još uvijek relativna nepoznanica.
18 Dec 2006 by DeeJay

Saša Pekeč: Kvalitetni manageri su ključ gospodarskog razvoja
Doktor Saša Pekeč, profesor na poslovnoj školi sveučilišta Duke idealan je sugovornik da nam objektivno objasni što za Hrvatsku znači gospodarstvo znanja i što sve moramo učiniti na tom putu. Osim toga, objasnio je i važnost ulaganja poslovnih ljudi i managera u vlastito znanje, jer na njima leži odgovornost da nas odvedu u bolje gospodarsko sutra.
11 Dec 2006 by DeeJay

Zabava na četiri kotača
Zahvaljujući razvoju tehnologije vožnja u automobilu nikada nije bila zabavnija ili jednostavnija. Multimedijalni sustavi pretvaraju automobil u zabavni centar na četiri kotača, dok vas sustavi satelitske navigacije nepogrješivo vode do željene destinacije.
05 Dec 2006 by DeeJay

Bioinformatika - računalna enciklopedija života
Kako raste naše znanje o životnim i staničnim procesima na molekulskoj razini, rastu i mogućnosti da čim prije otkrijemo sve genetske promjene, ali i da ih liječimo i, nadaju se znanstvenici, u budućnosti i spriječimo. Ključnu ulogu u tome igra posebna znanost - bioinformatika.
23 Nov 2006 by DeeJay

Kućna zabava
Specijalizirani sajmovi poput CeBIT-a, IFA-e i E3 potvrdili su daljnji rast popularnosti uređaja kućne zabave, a trendovi poput bežičnog umrežavanja uređaja za zabavu i nove generacije kućnih kina nisu zaobišli ni Hrvatsku.
08 Nov 2006 by DeeJay

Od Zmije do tržišta teškog milijarde dolara
Mobilno igranje je u zadnjih deset godina prošlo put od zgodnog dodatka na mobitelu do industrije čiji bi profiniti mogli nadmašiti tradicionalne prihode mobilnih operatera od poziva i poruka. Donosimo priču o tome kako je sve počelo, koji su razlozi popularnosti mobilnog gaminga i kakva mu je perspektiva.
01 Nov 2006 by DeeJay

Kao da ste tamo
Industrija kućne zabave svake godine konstantno raste, pa je već na polovini ove godine jasno da će biti jedan od zamašnjaka IT industrije. Unatoč nekoliko trendova koji će obilježiti industriju kućne zabave ove godine, dva uređaja će probiti sve rekorde prodaje – televizori i projektori. 
30 Oct 2006 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Content Management Powered by CuteNews

Starije tekstove iz rubrike Razno, pisane 2005. godine i ranije možete naći u arhivi.


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\