Od Zmije do tržišta teškog milijarde dolara
Mobilno igranje je u zadnjih deset godina prošlo put od zgodnog dodatka na mobitelu do industrije čiji bi profiniti mogli nadmašiti tradicionalne prihode mobilnih operatera od poziva i poruka. Donosimo priču o tome kako je sve počelo, koji su razlozi popularnosti mobilnog gaminga i kakva mu je perspektiva.
01 Nov 2006 by DeeJay

20 for 7 – Definite Something EP
Blacksoul Music sam na ovim stranicama spominjao nekoliko puta. Iza ove produkcijske kuće stoji artist formally known as Badass, jedan od najboljih domaćih DJ-a i producenata, a koji je bogatiji za novo izdanje u svom katalogu – 20 for 7 – Definite Something EP, sa remiksevima koje potpisiju Rocco, Pablo J. te hrvatski producenti Tom&Grade i Blacksoul.
31 Oct 2006 by DeeJay

Kao da ste tamo
Industrija kućne zabave svake godine konstantno raste, pa je već na polovini ove godine jasno da će biti jedan od zamašnjaka IT industrije. Unatoč nekoliko trendova koji će obilježiti industriju kućne zabave ove godine, dva uređaja će probiti sve rekorde prodaje – televizori i projektori. 
30 Oct 2006 by DeeJay

Samsung SGH-D520
Nasljednik popularnog modela SGH-D500, oduševit će izgledom na prvi pogled. Osim izgleda, krase ga i pristojne karakteristike i performanse.
27 Oct 2006 by DeeJay

Design Partners: Od ideje do proizvoda
Posjet studiju Design Partnersa, irske dizajnerske tvrtke poznate po radovima za Logitech i Palm, bio je idealna prilika da se uvjerimo kako u dizajnerskom smislu nastaje jedan gadget
25 Oct 2006 by DeeJay

Operateri gubitnici
Lošiji poslovni rezultati velikih telekomunikacijskih operatera za 2005. godinu priskrbili su im titulu najvećih gubitaša u Europi, ali i postavili pitanje pada li telekom-industrija ponovo u krizu. Prema našem, ali i mišljenju velikog broja stručnjaka odgovor je ne, što i analiziramo u ovom tekstu
24 Oct 2006 by DeeJay

Politika: što nam čine i što mi možemo učiniti
Svjetlo weba ugledao je projekt Pollitika.com, prvi domaći grupni tematski blog koji se bavi, pogađate, politikom. Osnovna ideja je da je predizborna kampanja previše ozbiljna stvar da bi je prepustili političarima, također ovo je prvi koordinirani pokušaj mobiliziranja Internet korisnika za ove svima vrlo važne teme, stoji u "proglasu" na stranicama Pollitika.com. Slijedi nekoliko misli o projektu i zašto ga podržavam.
23 Oct 2006 by DeeJay

Fotomobiteli: Mobilno fotografiranje na testu
Prema predviđanjima, Svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj i ljeto 2006. trebali su biti dva najfotografiranija perioda u povijesti. Predviđanja su se ostvarila, a preko 15 milijuna fotografija napravljenih u ta dva mjeseca bilo je snimljeno mobitelima. Kako mobilno fotografiranje postaje sve popularnije, testirali smo 12 uređaja različitih tipova kamera, kako bi se uvjerili od kojih proizvođača i tipova kamera možete očekivati najbolje fotografije po danu, ali i po noći, odnosno u svijetlim i zamračenim prostorima.
18 Oct 2006 by DeeJay

Širokopojasno gospodarstvo znanja
Da bi potaknula razvoj svog gospodarstva i povećala vlastitu konkurentnost, Hrvatska mora čim prije krenuti putem takozvanog gospodarstva znanja, u kojem ključnu ulogu imaju moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije, a posebno širokopojasni Internet. 
16 Oct 2006 by DeeJay

Otvaranje virtualnih tržišta
Ubrzavanje poslovnih procesa u tvrtki, ali i otvaranje novih kanala prodaje svojih proizvoda i usluga preko virtualnih tržišta samo su neke od prednosti korištenja broadbanda i modernih Internet tehnologija u gospodarstvu. Zašto Hrvatska u tom pogledu još uvijek zaostaje za Europskim zemljama, što treba napraviti da bi popravili stvari, kakvi su potencijali Web2.0 poslovnih modela u Hrvatskoj i još mnogo toga  pokušali smo saznati od ekonomskog stručnjaka Damira Novotnyja.
13 Oct 2006 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\