Korištenje Interneta u EU25
Eurostat, službena statistička ustanova Europske unije prezentirala je izvještaj "Korištenje Interneta u EU25" za proteklu godinu. Ona je pokazala daljnji rast korištenja Interneta u Uniji, pa tako više od 40 posto stanovnika Unije pristupa Internetu barem jednom tjedno.
26 Apr 2006 by DeeJay

Zaradite pomoću Googlea
Kombinacija korisne i zabavne usluge koja omogućuje i neku zaradu opis je Google AdSense usluge u jednoj rečenici. Ovaj popularni servis svakodnevno se širi i u Hrvatskoj, a koje su mu prednosti i kako ga implementirati na vašu stranicu opisujemo u ovom tekstu.
23 Apr 2006 by DeeJay

Electrolux DesignLab 2005: Kućanski uređaji budućnosti
Poznati proizvođač kućanskih uređaja Electrolux i online magazin Designboom nedavno su predstavili pobjednike trećeg dizajnerskog natječaja na temu kućanskih uređaja budućnosti.
19 Apr 2006 by DeeJay

Budućnost koja se nije dogodila
U zadnjih 50-ak godina mnogi futuristi, novinari i obični ljudi pokušavali su predvidjeti kako ćemo živjeti u budućnosti. Dok su neka predviđanja bila točna, više je onih koji su se pokazali promašajima. Donosimo prikaz nekih od njih.
13 Apr 2006 by DeeJay

Intervju: Johnny Svedberg, Tele2
Moj Moby imao je čast da u malo vremena koliko je Johnny Svedberg, član uprave Tele2 i Voditelj operacija za Baltik, Rusiju i Hrvatsku, proveo u Zagrebu dobije ekskluzivan intervju u kojem smo saznali odgovore na mnoga pitanja koja zanimaju korisnike ove mreže – kada će GPRS i MMS usluge, zašto još uvijek ne dolaze poruke iz inozemstva, koji je razlog povremenim problemima sa signalnom, kada će krenuti 3G mreža i još mnogo toga.
09 Apr 2006 by DeeJay

T-HT kupuje Iskon?! Part 2.
Vijest o tome da T-HT kupuje Iskon izazvala je dosta komentara: Nešto je bilo interne mail diskusije sa kolegama, nešto je u komentarima na tekst a najviše na news grupama. Ključno pitanje koje se postavlja je Zašto? Koji je interes T-HT-a da kupi Iskon?
Danas sam ponovo razgovarao sa nekim stručnjacima na Telekom Areni i njihova mišljenja su različita. Napravio sam i svoju teoriju, koja je od nekih hvaljena a od nekih kritizirana.
06 Apr 2006 by DeeJay

T-HT kupuje Iskon?!
Dok Borja konstantno piše o akvizicijama na Hrvatskoj blog sceni, ja čekam akvizicije na telekom tržištu. Izgleda da je čekanju kraj, ali ne na onaj pozitivan način na koji sam mislio. Naime, danas se na marginama Telekom Arene počelo diskretno šuškati da T-HT kupuje Iskon Internet!?
05 Apr 2006 by DeeJay

Ekološko printanje
Tema broja pc chipa za ožujak bila je printanje, a u njoj sam se pozabavio stvari o kojoj većina korisnika kod printanja vjerojatno najmanje razmišlja – zaštiti okoliša i ekološkoj strani printanja. Kroz temu sam obradio i takozvani e-otpad, jer će Vlada će uskoro predstaviti Pravilnik o zbrinjavanju elektroničkog otpada, a biti će zanimljivo vidjeti hoće li stvoriti istu hrpu problema kao zbrinjavanje PET ambalaže.
05 Apr 2006 by DeeJay

Tech hoteli
Koncept tech hotela sve se više širi Europom. Luksuzni hoteli u kojima gosti mogu uživati u odmoru ili radu uz pomoć najmodernije tehnologije oduševljavaju posjetitelje, a mi vam donosimo priču o njima, kao i opis nama najbližeg, impresivnog Domina Grand Media hotela iz Ljubljane.
02 Apr 2006 by DeeJay

Broadband za sve do 2010. godine
Europska komisija krajem ožujka predstavila je novu inicijativu za širenje infrastrukture i dostupnosti širokopojasnog Interneta. Inicijativa "Broadband za sve 2010." biti će pretočena u direktivu koja će naložiti članicama Europske unije da maksimalno prilagode svoju politiku širenja broadbanda na način da on bude dostupan svuda i svima – u gradovima, manjim mjestima, selima, ruralnim i nerazvijenim sredinama i otocima.
28 Mar 2006 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\