New and improved - www.djurman.com
Dobrodošli na new and improved www.djurman.com. Uskoro će Nova godina, pa i stranica u nju ulazi kao nova - kako izgledom tako i sadržajem. Biti će novih i zanimljivih sadržaja, dok ću u isto vrijeme neke starije stvari otići u povijest.
18 Dec 2005 by DeeJay

MVNO – Virtualni operateri
U zemljama sa razvijenom mobilnom telefonijom tržišnu utakmicu predvode takozvani virtualni operateri, koji nemaju vlastitu infrastrukturu, već je iznajmljuju. Istražili smo koja je tajna njihovog uspjeha, prednosti i mane te kakve su perspektive virtualnih operatera u Hrvatskoj.
17 Dec 2005 by DeeJay

Dialeri – saga se nastavlja
Problem dialera i visokih telefonskih računa ponavlja iz mjeseca u mjesec, ali bi tome uskoro mogao doći kraj. T-HT radi na nizu pravnih i tehničkih mjera koje bi opasnost od dialera trebale smanjiti, a korisnike će obradovati i vijest da će uskoro moći provjeriti i stanje svog računa na Internetu.
17 Dec 2005 by DeeJay

Komercijalni WiMAX od ljeta 2006. godine
Krajem studenog dodijeljene su koncesije za WiMAX, bežičnu tehnologiju koja omogućava širokopojasni pristup Internetu neovisno o infrastrukture T-Coma. Ukratko smo istražili što će WiMAX donijeti korisnicima te što im koncesionari namjeravaju ponuditi.
17 Dec 2005 by DeeJay

Ljubljeni telefon
Sljedeća, 2006. godina u Švedskoj će biti proglašena Godinom komuniciranja. Obilježiti će je niz prigodnih događaja, od kojih je prvi izložba "Beloved Telephone – a Design Story", koja se održava u Muzeju znanosti i tehnologije u Stockholmu. Kratku priču o tome napisao sam za Moj Moby broj 69.
12 Nov 2005 by DeeJay

Ideje koje mijenjaju svijet
Poznati znanstveni časopis NewScientist nedavno je predstavio deset ideja koje su promijenile ili će tek promijeniti svijet i naš način razmišljanja o njemu.
09 Nov 2005 by DeeJay

Karim Rashid:Želim promijeniti svijet!
Karim Rashid već se godinama smatra jednim od najboljih dizajnera na svijetu, a nisu rijetki i oni koji tvrde da je upravo on broj jedan. Tu laskavu titulu Karim nosi zbog originalnih radova, za koje inspiraciju crpi iz svijeta oko sebe, konstantno gledajuću u budućnost. Kako su osebujni njegovi radovi, osebujan je i njegov stil života. On nije samo dizajner, on je i stilist, deejay, novinar, predavač, globetrotter, futurist, vizionar, one man brand. Teško je naći pojmove kojim ga nisu opisivali.
15 Oct 2005 by DeeJay

Bush šalje ljude na Mjesec ?
Do 2018. treba biti izgrađena nova letjelica koja će Amerikance ponovo odvesti gore. Bit će to retro kombinacija shuttleova i dijelova skoro zaboravljene rakete Apollo.
06 Oct 2005 by DeeJay

IDEA: Najbolje dizajnirani gadgeti
IDEA, Industrial Design Excellence Awards, su nagrade za industrijski dizajn koje se godišnje dodjeljuju tvrtkama i dizajnerima u trinaest kategorija.
04 Sep 2005 by DeeJay

DJ Jogarde online
Još se jedna zanimljiva web stranica pojavila na domaćem webu. Na adresi www.jogarde.com smjestila se stranica jednog od meni dražih domaćih DJ-a, Jogardea.
04 Sep 2005 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\