Destinacija Nova Zemlja
Iza imena Gliese 581c, na 20 svjetlosnih godina od Zemlje, skriva se planet za koga znanstvenici tvrde da bi mogao biti Nova zemlja, odnosno planet koji bi mogao podržavati život. Hoćemo li se uskoro pakirati i krenuti u kupnju nekretnina u svemir?
27 Nov 2007 by DeeJay

Testovi: Sony Ericsson K550i

Kapa dole timu iz Sony Ericssonova dizajnerskog centra u švedskom Lundu - K550i jedan je od najatraktivnijih modela ovog proizvođača trenutno na tržištu. A osim dobrog izgleda krasi ga još niz kvalitetnih mogućnosti, stoga ne sumnjamo da će biti hit na tržištu.

22 Nov 2007 by DeeJay

IDEA: Najbolje dizajnirani uređaji
Sedmu godinu za redom održan je izbor za IDEA, Industrial Design Excellence Awards ili nagrade za industrijski dizajn, najprestižnije strukovne nagrade u svijetu dizajna.
22 Nov 2007 by DeeJay

I blogere zabranjuju, zar ne?
U ponedjeljak, 19. studenog, na HRT-u je trebao biti emitiran promotivni spot projekta Pollitika.com. Međutim, tog je dana marketing odbio pustiti reklamu u program, prebacio lopticu na etičko povjerenstvo HRT-a, a ovo je pak odbilo emitirati spot. Zašto? Valjda samo oni znaju.
Meni se čini zato jer je poruka spota preopasna. Poziva vas da mislite svojom glavom. Više na Pollitika.com .


21 Nov 2007 by DeeJay

Dolazi vrijeme mobilnih filmova
Osim sadržaja kojeg kreiraju korisnici, godinu ispred nas obilježit će i multimedijalni sadržaj. Uz već poznate igre i aplikacije, najveću pozornost privući će filmovi snimljeni mobitelom.
20 Nov 2007 by DeeJay

Trgovinski odnosi Švedske i Hrvatske
Gospodarska suradnja Švedske i Hrvatske je na visokom nivou, prema ima prostora i za daljnji napredak, a prvi korak u tom smjeru bio je nedavni posjet švedskog premijera Hrvatskoj
15 Nov 2007 by DeeJay

Žene iza turskih medija
Unatoč nizu prepreka koje se navode za ulazak Turske u Europsku uniju, nepobitna je činjenica da se ta zemlja mijenja. Neupućenima će tako zvučati čudna činjenica da u muslimanskoj zemlji medijsku scenu vode žene.
01 Nov 2007 by DeeJay

Kako se raspoređuje 15 milijuna kuna na Internetu
U Hrvatsku je nužno uvesti standarde mjerenja posjećenosti internetskih stranica te ih metodološki doraditi.
25 Oct 2007 by DeeJay

Veća zaštita ICT potrošača
Novi Zakon o zaštiti potrošača donosi niz novosti koje će potrošači pozdraviti, a mi smo, analizirajući Zakon, primijetili četiri grupe odredbi koje bi mogle i morale popraviti vaš položaj kao potrošača na ICT tržištu
24 Oct 2007 by DeeJay

ICT novinar godine
Nakon dužeg odmora, vratio sam se u Zagreb i odmah upao u hrpu poslova. Puno se toga promijenilo u zadnje vrijeme, o čemu ću više pisati ovih dana. Među stvarima na koje sam posebno ponosan u zadnje vrijeme je i nagrada Božo Težak za ICT novinara godine u izboru Zbora informatičkih novinara i Hrvatskog novinarskog društva.  
24 Sep 2007 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\