INTERVJU: Jorgen Jorgensen, Nordijska gospodarska komora
Nordijska gospodarska komora centralno je mjesto za uspostavljanje i promicanje gospodarske suradnje Hrvatske i Nordijskih zemalja. Kako ta suradnja raste iz godine u godinu, predstavljamo Nordijsku komoru detaljnije.
25 May 2007 by DeeJay

Patria offset program
Jedna od tvrtki koja je članica Nordijske komore je i finska Patria, tvrtka koja se bavi proizvodnjom oklopnih vozila i trenutno se nadmeće za dobivanje ugovora sa Hrvatskom vojskom za opremanje kopnene vojske svojim borebenim oklopnim vozilima 4. generacije, Patria AMV 8x8.
25 May 2007 by DeeJay

Deset godina za spas planete
Kada smo prije godinu dana pisali o Kyoto protokolu, iznijeli smo niz zabrinjavajućih podataka vezanih za globalno zatopljenje i njegove posljedice. Nova izvješća su još pesimističnija i daju nam još samo deset godina da se promijenimo i spasimo što se od ove planete spasiti može.
23 May 2007 by DeeJay

Telecom Arena : Koliko tržišta ima Hrvatska?
Treću po redu konferenciju Telecom Arena, koja tradicionalno prati novosti i događanja na domaćem, regionalnom i globalnom tržištu, obilježila su predavanja na temu razvoja usluga u fiksnim i mobilnim širokopojasnim mrežama, ali i novo saznanje da političari s jedne te operateri i korisnici s druge strane žive u različitim svjetovima i na različitim domaćim tržištima elektroničkih komunikacija.
21 May 2007 by DeeJay

Komunikacija putem Interneta: Tekstom, glasom i slikom
Instant messaging, glasovna komunikacija preko Interneta, VoIP i videorazgovori samo su neki od naprednih, ali i zaraznih načina komunikacije preko Interneta. Predstavljamo neke od najpopularnijih programa te namjene .
15 May 2007 by DeeJay

Marie-Helene Magenschab, Vipnet: Godina inovacija i novih usluga
Protekla, 2006. godina, za Vipnet je bila najuspješnija do sada. Nizom novih i inovativnih usluga Vipnet je izašao iz okvira "običnog" mobilnog operatera, što je bio odličan povod za razgovor s Marie-Helene Magenschab, predsjednicom Uprave Vipneta.
25 Apr 2007 by DeeJay

Stolni DVD snimači – nasljednici VCR-a
Otkako su DVD-i zamijenili video kazete, bilo je pitanje vremena kada će se pojaviti i zamjena za video rekordere. Novi hit na tržištu potrošačke elektronike su stolni DVD snimači.
17 Apr 2007 by DeeJay

Informacijsko društvo: Na pravom putu?
Nedavno predstavljena Studija razvoja informacijskog društva u Hrvatskoj u 2005. godini donijela je iznenađujuće rezultate. Hrvatska je na dobrom putu prema informacijskom društvu, premda je preostalo još puno posla ako zaista želimo pretvoriti Hrvatsku u moderno informacijsko društvo.
13 Apr 2007 by DeeJay

Mobilna remek djela
Mobitel više nije samo prijenosni telefon, već i uređaj kojim izražavamo sebe. Više nije bitno da se s njim samo razgovara, već mora dobro i izgledati. Proizvođači mobitela su to odavno shvatili.
12 Apr 2007 by DeeJay

Ključna godina za domaće tržište
Godina koja dolazi bit će, što se primjene informacijsko komunikacijskih tehnologija u Hrvatskoj tiče, ključna. Obilježit će prije svega uvođenje novih, naprednih usluga temeljenih na širokopojasnom Internetu te liberalizacija tržišta.
10 Apr 2007 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\