Kontinuirano poslovanje u slučaju katastrofe
Što napraviti kada vašu tvrtku pogodi prirodna nepogoda, požar u zgradi ili kakva druga katastrofa? Kako u što kraćem vremenu ponovo pokrenuti poslovanje i onda ga vratiti u normalu? Odgovor na ta pitanja je BCP, business continuity planing ili planiranje kontinuiranog poslovanja.
09 Jan 2007 by DeeJay

Konačno broadband tržišna utakmica
Početkom listopada Optima telekom predstavila je svoju vlastitu ADSL uslugu, ostali operateri počeli su ulazi u centrale T-HT-a, koji je pak poreknuo IP televiziju. Tržište broadbanda konačno se liberalizira!
05 Jan 2007 by DeeJay

Samsung SGH-X820 / SGH-D830
Dovoljan će biti jedan pogled na bilo koji od ovih uređaja da ga većina odmah odluči kupiti. Ekstremno tanki, gotovo anoreksični ali odlično dizajnirani uređaji skrivaju i sasvim pristojne performanse.
29 Dec 2006 by DeeJay

Stanje nacije 2006.
Prvi puta u povijesti korisnici su zadovoljni cijenama razgovora, iako se još uvijek žale na cijene usluga, Sony Ericsson i Samsung su uz bok Nokiji po popularnosti, prosječne ocjena operatera padaju, pa ih sve više mijenja mrežu, samo su neki zaključci izvedeni iz našeg ovogodišnjeg istraživanja mobilnih navika u Hrvata, još uvijek jedinog javnog istraživanja ovakve vrste.
21 Dec 2006 by DeeJay

Dell Axim X51v
Kvalitetan procesor, memorija, grafika i povezivost čine Dellov Axim X51v odličnim poslovnim partnerom, ali i multimedijalnom igračkom.
20 Dec 2006 by DeeJay

Društvo znanja
Među pojmovima koji se u našim medijima najčešće pojavljuju i koje naši vrli političari najčešće koriste gotovo svakodnevno ćete čuti društvo i gospodarstvo znanja. Ovi koncepti koje je Europska unija označila ključnima za svoj razvoj u Hrvatskoj su još uvijek relativna nepoznanica.
18 Dec 2006 by DeeJay

Digitalni i bežični lifestyle
Sajam potrošačke elektronike IFA u Berlinu samo je potvrdio ključne trendove na tržištu potrošačke elektronike. Njime dominiraju bežični proizvodi, a sve je veći i broj kanala za distribuciju zabavnih sadržaja (sateliti, kabeli, telefoni, broadband), dok kućanstva prelaze na digitalne tehnologije.
13 Dec 2006 by DeeJay

Saša Pekeč: Kvalitetni manageri su ključ gospodarskog razvoja
Doktor Saša Pekeč, profesor na poslovnoj školi sveučilišta Duke idealan je sugovornik da nam objektivno objasni što za Hrvatsku znači gospodarstvo znanja i što sve moramo učiniti na tom putu. Osim toga, objasnio je i važnost ulaganja poslovnih ljudi i managera u vlastito znanje, jer na njima leži odgovornost da nas odvedu u bolje gospodarsko sutra.
11 Dec 2006 by DeeJay

Samsung SGH-E370
Samsung E370 jednostavno je opisati kao minijaturni D500, uz poneku novost i poneku manu. Premda performansama ne nudi ništa spektakularno, radi se o odličnom modelu iz srednje klase s kojim će biti zadovoljni kako obični tako i napredni korisnici.
06 Dec 2006 by DeeJay

Zabava na četiri kotača
Zahvaljujući razvoju tehnologije vožnja u automobilu nikada nije bila zabavnija ili jednostavnija. Multimedijalni sustavi pretvaraju automobil u zabavni centar na četiri kotača, dok vas sustavi satelitske navigacije nepogrješivo vode do željene destinacije.
05 Dec 2006 by DeeJay

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Next >>

Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\